Sivut

lauantai 15. elokuuta 2015

Beach and bbq @ friday

Päivän suunnitelmat muuttuivat heti aamusta ja päiväkodin sijaan meillä oli edessä mukava päivä rannalla. Rannalla yritimme pelata erilaisia vesipelejä, mutta siellä oli liikaa ihmisiä, joiden oli myös saatava viihtyä.. Rentoutuminen, uiminen ja yhdessä hengailu kuitenkin riitti hyvin!





Kotiin tultuamme freessaannuimme hieman ja vietimme bbq iltaa nauttien musiikista, pelaillen mölkkyä ja nauttien superhyvistä hamppareista!


Illalla kohtasimme jännittäviä hetkiä, kun juuri huoneisiimme päästyämme alkoi palohälytys soida. Juostiin ulos, jossa hetken kuluttua kuulimme kyseessä olevan väärähälyytys. Menimme takaisin huoneisiimme jatkamaan nukkumaan menoa. Noin tunti tästä tuli uusi lyhyt hälytys, joka ei vaatinut toimenpiteitä vaan sekin oli väärähälyytys tai testi tai jotain. Kolmen maissa yöllä muutama tyttö tuli herättämään meitä ja kertomaan, että ulkona on nyt oikea tulipalo. Ja kyllä, parin korttelin päästä nousi sankkaa savua. Tytöt lähtivät herättämään Nevilleä, joka yritti paikantaa mistä savu nousi. Hetken kuluttua näimme paloautojen menevän paikalle ja savu alkoi pikkuhiljaa hälvetä. Aamulla kuulimme, että kyseessä oli ollut autopalo. Jännittäviä hetkiä kerrottavaksi eteenpäin!

Lisäillään kuvat Suomessa, koska netti on vähän liian hidas täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti