Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

GOZO

Tänään herättiin tosi aikaisin ja suunnattiin kohti Gozon saarta. Lauttamatkalla ihailtiin meisemia ja yritettiin nähdä edes vilaukselta sininen laguuni. Gozolle päästyämme suuntasimme Victorian kaupungissa sijaitsevaan vanhainkotiin, jossa piristimme vanhustenarkea nuorissa virtaavalla energialla, tanssimalla letkajenkkaa ja kertomalla suomesta. Autoimme myös vanhainkodin askareissa, kuten ruokailussa aina tarjoilusta, ruuan syöttämiseen ja tiskaamiseen. Pienillä asioilla voi auttaa ja piristää muita :)






Victoriasta lähdettyämme suuntasimme rannalle muistaakseni Ramla Baylle (pitää tarkistaa kartasta se vielä). Rannalla hiekka oli jännästi kuparinpunaista. Matkalla rannelle nähtiin taas upeita maisemia ja ihania pikkuteitä. Moni meistä suomalaisista oli saanut edellisiltä rantapäiviltä auringonpolttamia, joten porukka pysytteli pitkälti varjossa. Kuitenkin kotiin tullessa yhden jos toisenkin käsivarret hehkuivat possunpunaisina.






Illalla takaisin tultuamme meillä oli vapaata oleskelua hotellilla, joka tuntui varmasti kaikkien mielestä hyvältä vaihtoehdolta rankan päivän ja aikaisen herätyksen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti