Sivut

perjantai 14. elokuuta 2015

Treasure hunt @valletta

Aamulla pakkasimme kimpsumme kasaan ja suuntasimme kohti Malta piäkaupunkia Vallettaa. Valletassa nuoret jaettiin ryhmiin ja heidän tehtävänään oli ottaa kuvia erilaisista "aarteista" eli erilaisista ihmisistä. Esimerkkinä, 5 erisävyistä ihmistä, stereotyyppisistä miesten/naisten töistä yms.

Aarrejahdin jälkeen meillä oli shoppailuaikaa valletassa. Nuorisoa kiinnosti tosin enemmän syödä eksoottisessa mäkkärissä tai burger kingissä! Valletassa oli upeita kapeita pieniä katuja ja kujia. Näköala oli ajoittain mieletön!


Shoppailun jälkeen palasimme hotellille ja vietimme vapaata aikaa altaalla. Iltapäivästä meille tuli kertomaan elämästään maltalainen 32v herrasmies. Hänellä oli lieväkehitysvamma, joka on aiheuttanut hankaluuksia sosiaalisessa elämässä. Hän kertoi lapsuudestaan, nuoruudestaan ja nykyelämästään. Oli upeaa että tuona hetkenä kaikki kuuntelivat täydellisessä hiljaisuudessa hänen tarinaansa.



Illalla vietimme suomalaistailtaa, jossa maistatimme maltalaisille suomalaisia herkkuja kuten ruisleipää, ja salmiakkia ja suklaata. Opetimme heille letkajenkkaa, mölkkyä ja mukailtua versiota angry birdsista.

Salmiakki ja Turkin pippurit eivät saaneet kovin hyvää vastaanottoa, mutta muut ruuat olivat erittäin pidettyjä:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti